POLINOMIS I EQUIACIONS DE 2n GRAU



En matemàtiques hem fet uns exercicis relacionat amb les articulacions, per poder fer-ho  hem agut d’estudiar els polinomis i les equacions de segon grau. Els polinomis els hem utilitzar per poder entendre el llenguatge dels ordinaris i poder fer uns exercicis que els trobaràs a baix de l’explicació juntament amb uns altres exercicis de matemàtiques d’equacions de segon grau on es calcula el llançament a cistella.

Gràcies a les equacions de 2n grau podem saber la distància en el que s'ha tirat la pilota a cistella o el temps en el que ha tardat en tirar la pilota, per això s'utilitza una articulació  i també les equacions de 2n grau. Quan tirem la pilota a cistella estem movent una articulació i per saber la distancia necessitem emplear una equació de segon grau, això serià la relació que hi ha.


La relació que hi ha entre els polinomis amb les articulacions es que per programar una articulació s’utilitza el codi vinari, es a dir, els polinomis. En l’ordinador, gràcies als polinomis podem programar el temps en el que s'ha de moure i la distància a la que s’ha de moure.



Llenguatge dels ordinadors (exercicis de polinomis):















1. S'ha aconseguit encistellar una pilota llançada des d'una alçada de 2,3 metres del terra, amb una velocitat inicial de 6,5 m/s i un angle de llançament de 54º. A quina distància del centre del cèrcol de la cistella s'ha realitzat el llançament?




Fes CLICK a la imatge per veure link.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada